همه چیز درباره شرایط کار آشپزی در کانادا
از آنجایی که کانادا یک مقصدجذاب برای افراد در مشاغل مختلف است، آشپزان نیز میتوانند شانس خود را برای به دست آوردن یک موقعیت شغلی عالی در این کشور امتحان کنند. در سالهای اخیر، تعداد مشاغل موجود برای آشپزی در کانادا افزایش یافته است. محیط چند فرهنگی کانادا یکی از دلایلی است که باعث شده تا موقعیتهای شغلی متعددی از جمله آشپزی در این کشور وجود داشته باشد.
جوامع مختلف خاورمیانهای، مکزیکی، هندی، چینی و … هر یک تنوع غذایی مختص به خود را داشته و همین مسئله، موجب رونق بازارکار آشپزی در کانادا شده است. در حال حاضر، هزاران شغل برای این قشر در ایالتهای مختلف کانادا همچون بریتیش کلمبیا (British Columbia)، کبک (Quebec)، آلبرتا (Alberta)، انتاریو (Ontario) و ساسکاچوان (Saskatchewan) وجود دارد. در ادامه این مطلب، هرآنچه درباره شغل آشپزی در کانادا از طریق این شغل لازم است بدانید را بررسی کردهایم.
نگاهی کلی به شغل آشپزی در کانادا
در جدول زیر، یک نگاه کلی به آشپزی در کانادا داشته و برخی اطلاعات کلی را بررسی کردهایم:
کد شغلی (ناک) | NOC 6322 |
---|---|
حداقل دستمزد برای هر ساعت | 16.50 دلار کانادا |
حداکثر دستمزد برای هر ساعت | 30.97 دلار کانادا |
پرتقاضاترین شهر کانادا برای آشپزی | نیوبرانزویک |
یکی از مهمترین مواردی که برای کار آشپزی در کانادا باید به آن توجه کنید، دستمزدی است که برای این کار دریافت میکنید. یک آشپز معمولی تنها با چند سال تجربه کاری، 32,175 دلار در سال درآمد خواهد داشت. اگر تجربه کاری شما 5 سال یا بیشتر باشد، این دستمزد سالانه حتی به 60,397 دلار کانادا نیز خواهد رسید.
البته ممکن است برخی شهرهای کانادا، حقوقهای بیشتری را برای آشپزان در نظر بگیرند. برای مثال، درآمد شغل آشپزی در کانادا در شهر کلگری (Calgary) 61,483 دلار در سال و درآمد این شغل در شهر شناختهشدهای مانند تورنتو (Toronto) نیز 65,558 دلار در سال است.
مهارت های موردنیاز برای شغل آشپزی در کانادا
از جمله معیارهای لازم برای پذیرش یک آشپز در کانادا، داشتن معیارهایی است که هر آشپزی برای کار در سطح بینالمللی باید از آن برخوردار باشد. برخی از مهمترین معیارها برای ورود به بازارکار آشپزی در کانادا عبارت است از:
- داشتن تجربه حرفهای بهعنوان آشپز
- تجربه کافی در شناخته و استفاده از ابزار کار برش، پختوپز و پخت نان
- آشنایی با انواع تکنیکها روشهای پخت غذا (گریل کردن، پختن، آبپز کردن و…)
- آشنایی و رعایت اصول بهداشتی
- توانایی کار تیمی در فضای آشپزخانه
- داشتن مهارتهای ارتباطی بسیار خوب
- شرایط بدنی و استقامت عالی برای ساعات کار نسبتاً طولانی
- مدرک تحصیلی مرتبط، که یک مزیت رقابتی برای آشپز محسوب میشود.