Edit Content

info@tairo.ir

راه ارتباط با ما

 برنامه نویسی در کانادا

برنامه نویسی در کانادا

برنامه نویسی در کانادا از جمله مشاغلی است که گزینه مناسبی برای متقاضیان به حساب می‌آید. کشور کانادا همگام با پیشرفت تکنولوژی به‌دنبال ارتقای زیرساخت‌های فناوری اطلاعات است. با ظهور هوش مصنوعی و دیگر فناوری‌های دیجیتال، نیاز بازار به برنامه‌نویسان کامپیوتر در حال افزایش بوده و از طرفی کانادا در این حوزه، کمبود نیروی ماهر را احساس می‌کند.

بازار کار برنامه‌نویسی در کانادا از بازارهای داغ بوده و جزو مشاغلی محسوب می‌شود که درآمد قابل‌توجهی دارد. البته میزان درآمد در استان‌های مختلف این کشور، متفاوت است. پیش از هر اقدامی می‌توانید، جدول درآمدها به تفکیک استان را مطالعه کرده و سپس تصمیم بگیرید که دقیقاً برای کدام از بخش از کشور کانادا اقدام کنید.

داشتن مدرک زبان انگلیسی الزامی بوده و با داشتن سابقه کار در برنامه‌نویسی، خواهید توانست شغل مورد‌نظر خود را به دست آورده و در آن مشغول به کار شوید. البته فراموش نکنید، به پیدا کردن کارفرمای کانادایی نیاز خواهید داشت. در ادامه، مطالب مهم‌تر و کاربردی‌تری را به شما ارائه می‌کنیم.

بازار کار برنامه نویسی در کانادا

برنامه‌نویسی کامپیوتر حتی پیش از همه‌گیری کرونا بازار خوبی در سراسر جهان برای خود فراهم آورده بود و امید می‌رفت که با گذر زمان، در آینده، با استقبال بیشتری روبه‌رو گردد. اما پس از شیوع کرونا و با گسترش فعالیت‌های آنلاین در زمینه‌های مختلف، بازار این حرفه بیش از پیش داغ‌تر شد.

بازار برنامه‌نویسی در کانادا نیز رونق گرفته و این کشور قصد دارد کمبود برنامه‌نویسان را از طریق جذب نیرو از سایر کشورها جبران کند. اتاوا پیش‌بینی می‌کند تا سال 2028 حداقل 64200 شغل جدید برای برنامه‌نویسان ایجاد شود. آمارها نشان می‌دهد که نرخ رشد اشتغال در این زمینه با عددی بیشتر از میانگین ملی ادامه پیدا کرده است. همه این‌ها نشانه‌ای است برای متخصصان در حوزه برنامه‌نویسی تا مشاغل مورد نیاز کانادا را بشناسند و اقدامات لازم جهت عزم به کانادا را انجام دهند.

برنامه‌نویسی در رده‌بندی مشاغل (NOC) با کد 2174 شناخته می‌شود که اتفاقاً از مشاغل پردرآمد در کانادا به حساب می‌آید. حقوق دریافتی این افراد از 21،63 تا 57.50 دلار کانادا به‌صورت ساعتی محاسبه می‌شود. جمع این رقم به‌صورت سالیانه به بیش از 112،125 هزار دلار هم می‌رسد.

اگر برنامه‌نویس هستید و برای کانادا برنامه‌ریزی کرده‌اید بهتر است بدانید در ایالت‌های مختلف این کشور، میزان درآمد برنامه‌نویسان متفاوت است.

درآمد برنامه‌نویسی در کانادا

برنامه‌نویسی از جمله شغل‌های پردرآمد در کانادا است که میانگین دریافتی آن برای یک برنامه‌نویس ماهر حدود ساعتی 30،33 دلار تخمین زده می‌شود. البته همان طور که پیشتر ذکر کردیم، حقوق برنامه‌نویسی در ایالت‌های مختلف، متفاوت است. در جداول زیر میزان حقوق دریافتی را به تفکیک استان و عنوان شغلی ارائه می‌دهیم:

 

جدول درآمد برنامه‌نویسی به تفکیک استان
درآمد ساعتی (دلار کانادا 💲) استان
68،399 بریتیش کلمبیا
66،300 آلبرتا
65،256 ساسکاچوان
61،080 انتاریو
59،215 نیوبرانزویک
58،606 مانیتوبا
56،004 کبک
48،375 نوا اسکاتیا

 

جدول درآمد برنامه‌نویسی به تفکیک عناوین شغلی
درآمد سالانه (دلار کانادا 💲) عنوان شغلی
120،000 مهندس توسعه نرم‌افزار
97،500 توسعه دهنده جاوا
93،773 مهندس نرم‌افزار
87،750 برنامه‌نویس NET.
84،893 مدیر برنامه‌نویسی
78،000 تحلیلگر کسب‌و‌کار
77،454 توسعه دهنده نرم‌افزار
75،948 تحلیلگر سیستم
58،803 برنامه‌نویس
31،200 اپراتور دستگاه

شرایط اقدام به کانادا از طریق برنامه نویسی

اقدام به کانادا از طریق برنامه‌نویسی، نیازمند دارا بودن شرایط عمومی و شرایط خاص کاری است. شرایط عمومی شامل مواردی می‌شود که برای هر نیروی کاری، صرف‌نظر از عنوان شغلی، مورد‌نیاز است:

  • زبان موردنیاز

قبولی در آزمون مهارت زبان انگلیسی برای هر متقاضی کار در کانادا واجب است. قرار است در کانادا به زبان انگلیسی صحبت کرده و ارتباط برقرار کنید. بنابراین با ارائه مدرک زبان مورد‌ تأیید دولت کانادا باید اثبات کنید که این توانایی را دارید. کسانی که قصد ادامه کار و زندگی در کبک را دارند باید به زبان فرانسه نیز مسلط باشند.

  • شرایط سنی

کسی که به‌ دنبال پیدا کردن موقعیت شغلی مناسب است، باید این نکته را در نظر بگیرد که به‌طور کلی سن کار در کانادا، 18 است. با این حال، اگر کارفرما نیاز شغلی خاصی داشته باشد، می تواند کمتر از 18 سال را هم قبول کند.

  • تحصیلات موردنیاز

کسانی که به‌عنوان نیروی کار قرار است در خاک کانادا مشغول به کار شوند باید تحصیلات متوسطه خود را به پایان رسانده باشند. برخی مشاغل به مدرک دانشگاهی نیاز دارند که یکی از آن‌ها، برنامه‌نویس کامپیوتر است.

  • استخدام از طرف کارفرمای کانادایی

برای برنامه نویسی در کانادا نیاز دارید که یک کارفرمای کانادایی برای شما درخواست استخدام بفرستد. البته فرد انتخاب شده باید از هر نظر شایسته دریافت این عنوان شغلی باشد.

  • تطبیق پذیری

کانادا دارای آب‌و‌هوای سرد است و هر کسی نمی‌تواند خود را با چنین شرایط محیطی سازگار کند. معمولاً افراد پیش از اقدام به این کشور، آزمایش‌هایی را جهت تأیید سلامت جسمانی خود انجام می‌دهند.

  • تجربه کاری

ارائه تجربه و سوابق کاری از مواردی است که برای به دست آوردن شغل های پردرآمد در کانادا به آن نیاز پیدا می‌کنید. داشتن تجربه کاری برای کار به کانادا اجباری نیست، ولی برای کسب امتیاز بالا در سیستم رتبه‌بندی جامع کمک‌کننده است.

  • توانایی‌های شریک زندگی

اگر متقاضی بخواهد همراه همسر یا شریک زندگی خود اقدام کند، مهارت‌های زبانی، تحصیلی و کاری وی نیز مورد‌توجه و اهمیت قرار می‌گیرد.

شرایط خاص جهت استخدام برنامه‌نویس به شرح زیر است:

  • تحصیلات آکادمیک مرتبط: برای دستیابی به شغل برنامه‌نویسی در کانادا داشتن حداقل لیسانس کامپیوتر یا سایر رشته‌های مرتبط با برنامه‌نویسی و یا گذراندن دوره کالج در این زمینه موردنیاز است.
  • تخصص برنامه‌نویسی: تخصص داشتن در برنامه‌نویسی برای کاربردهای مهندسی و علمی از دیگر شرایط خاص برای به دست آوردن این شغل است.

وظایف اصلی برنامه‌نویسان در کانادا

برنامه‌نویس کامپیوتر وظایف متعددی دارد که در زیر به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • نوشتن، اصلاح، ادغام و تست کدهای برنامه‌نویسی
  • حفظ برنامه‌های کامپیوتری موجود، با انجام تغییرات
  • شناسایی مشکلات فنی، فرآیندها و ارائه راه‌حل
  • تهیه گزارش و جمع‌آوری اسناد در مورد وضعیت، بهره‌برداری و نگهداری نرم‌افزار
  • کمک به جمع‌آوری و مستندسازی نیازهای کاربر
  • رهبری و ایجاد هماهنگی بین تیم‌های برنامه‌نویسان کامپیوتر
  • تحقیق و ارزیابی در مورد انواع محصولات نرم‌افزاری

بهترین زبان برنامه‌نویسی برای مهاجرت به کانادا

برنامه‌نویسی به زبان‌های مختلف اجرا می‌شود که برنامه‌نویس با توجه به شرایط و نیازها یکی از آن‌ها را انتخاب کرده و می‌نویسد. مهم‌ترین و بهترین زبان برنامه‌نویسی را در ادامه به شما ارائه می‌کنیم:

 

Java Linux
JavaScript SQL
Python C#/.net
C/C++ Agile
Cloud technology Change management

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *