راه اندازی کافی شاپ در کانادا
کافی شاپ داری جزو شغلهای محبوب و پردرآمد در کانادا به شمار میرود. این شغل بازار کار خوبی در کانادا دارد. بنابراین برای اقدام به این کشور و راه اندازی کافی شاپ در کانادا میتوانید درآمد بسیار خوبی به دست آورید. قبل از آن باید از شرایط لازم برای تاسیس کافی شاپ در کانادا مطلع شوید.
مروری بر بازار کار کافی شاپ داری در کانادا
کافی شاپ داری با کد ناک 0631 یکی از شغلهای پردرآمد در کانادا است و رشد خوبی را در طی چند دهه اخیر داشته است. زمانی که به فکر راهاندازی یک کسبوکار مبتنی بر مواد غذایی و نوشیدنی میافتید، احتمالا کافی شاپ بهترین گزینه خواهد بود. این صنعت روزبهروز در حال گسترش است. طبق آمار سایت articles.bplans در سراسر جهان، کارشناسان تخمین میزنند که مردم حدود 2.5 میلیارد فنجان قهوه در روز مینوشند. پیشبینی میشود فروش قهوه در کافیشاپها از هماکنون تا آخر سال 2023 به میزان 67 درصد رشد کند. با این تفاسیر اگر مهارت کافی برای کافی شاپ داری را دارید، اکنون بهترین فرصت برای اقدام به کانادا از این طریق است.
میانگین درآمد کافی شاپ در کانادا
کافی شاپ داری بهعنوان یکی از شغلهای پردرآمد و سودآور در کانادا شناخته میشود. طبق گزارش به دست آمده از سایت trung-nguyen-online، میانگین درآمد صاحبان کافی شاپ در کانادا بین 5000 تا 20000 دلار در ماه است. البته این مقدار به عوامل زیادی همچون اندازه کافی شاپ، خدمات و تعداد نیروی کار بستگی دارد. هر چقدر کافی شاپ بزرگتر و فعالتر باشد به مراتب سوددهی بیشتری خواهد داشت. توجه داشته باشید که هزینههای نیروی کار بر میزان درآمد صاحبان کافی شاپ تاثیرگذار است.
میانگین هزینههای کافی شاپ داری در کانادا
هیچ عدد دقیق و مشخصی برای میانگین هزینههای کافی شاپ داری در کانادا وجود ندارد. با این حال دانستن اینکه هزینه داشتن کافی شاپ چقدر است، کمک میکند که بتوانید با دید بهتری نسبت به شروع این بیزینس داشته باشید و اقدامات لازم برای اداره آن انجام دهید.
فاکتور هزینه | میانگین هزینه (دلار کانادا) |
---|---|
راه اندازی کافی شاپ | 500,000 الی 1,500,000 |
آب و برق | 1,000 الی 1,200 دلار در ماه |
تجهیزات کافی شاپ | 80,000 الی 300,000 دلار |
تهیه مجوز | 500 الی 3000 دلار |
طراحی دکوراسیون بیرونی کافی شاپ | 1000 الی 40000 دلار |
تهیه مواد غذایی | 5000 الی 25000 دلار در ماه |
حقوق کارکنان | حدود 30 درصد از کل درآمد کافی شاپ |
خرید فرنچایز | 40000 دلار |
حق امتیاز یا فرنچایز میتواند تاثیر بسیار زیادی در موفقیت و رشد کسبوکار شما داشته باشد. خرید فرانچایز در کانادا نیاز به سرمایهگذاری اولیه دارد. اگر بتوانید حق امتیاز بگیرید میتوانید خدمات متنوعی را به مشتریان ارائه داده و از طریق آن به درآمدهای بالایی برسید. جزئیات تکمیلی را در مطلب پیشنهادی زیر بخوانید:
شرایط راه اندازی کافی شاپ در کانادا چیست؟
قبل از راهاندازی کافی شاپ در کانادا باید از شرایط آن مطلع شوید. برای این کار لازم است اطلاعات کافی درباره مدارک، حداقل سرمایه و مجوزهای لازم برای تاسیس کافی شاپ در کانادا داشته باشید. بهطور کلی شرایط راهاندازی کافی شاپ در کشور کانادا بهصورت زیر است:
مدارک لازم برای راهاندازی کافی شاپ در کانادا
تاسیس کافی شاپ در کانادا نیاز به یک سری مدارک خاص دارد. پس تا زمانی که تمام این مدارک را جمعآوری نکنید قادر به راهاندازی کافی شاپ نخواهید بود. این مدارک شامل موارد زیر هستند:
- مدارک شناسایی (پاسپورت کانادایی، گواهینامه رانندگی، گواهی تولد کانادا، کارت شهروندی، کارت اقامت دائم، SIN Card (شماره بیمه)، مجوز کار معتبر)
- آدرس محل کسبوکار
- کپی از ثبت، نام کسبوکار
- تکمیل و امضای پرسشنامه و چکلیست Eating Establishment (مجوزی برای مغازههای مربوط به خوراکی و نوشیدنی)
مجوزهای لازم برای راه اندازی کافی شاپ در کانادا
برای راه اندازی کافی شاپ در کانادا باید یک سری مجوزهای قانونی را دریافت کنید. این کار کمک میکند که بتوانید کسبوکار خود را با موفقیت راه اندازی و اداره کنید. این مجوزها عبارتاند از:
- بیمه
- گواهی کنترل غذا و نوشیدنی
- گواهی بازرسی و بهداشتی
- مجوز کسبوکار
- پروانه بهداشتی ساختمان
- گزارش بازرسی
بهترین شهر کانادا برای راه اندازی کافی شاپ
راه اندازی کافی شاپ یکی از بهترین روشهای برای اقدام به کانادا شناخته میشود. قبل از آن باید بدانید که بهترین شهرهای کانادا برای این کار کداماند. طبق بررسیهایی که توسط وب سایت canadiansky انجام شده است، بهترین شهرهای کانادا برای راهاندازی کافی شاپ عبارتاند از:
- تورنتو در استان انتاریو (Toronto, Ontario)
- مونترال در استان کبک (Montreal, Quebec)
- ونکوور در استان بریتیش کلمبیا (Vancouver, British Columbia)
- کلگری در آلبرتا (Calgary, Alberta)
- هالیفاکس در نوا اسکوشیا (Halifax, Nova Scotia)
- شهر کبک در کبک (Quebec City, Quebec)
- اتاوا در انتاریو (Ottawa, Ontario)
- کلونا در بریتیش کلمبیا (Kelowna, British Columbia)
- ویکتوریا در بریتیش کلمبیا (Victoria, British Columbia)
نکات ریز و درشتی که باید درباره راه اندازی کافی شاپ در کانادا بدانید
برای تاسیس کافی شاپ در کانادا باید مراحل مختلفی را طی کنید، اما تنها اکتفا کردن به این موضوع کافی نیست. بلکه باید نکات ریز و درشتی که برای راهاندازی کافی شاپ نیاز است را بدانید. این نکات عبارتاند از:
- تحقیق کافی انجام دهید: باید اطلاعات کافی درباره بازار کافی شاپ، مشتریان این حوزه، بهترین شهرهای کانادا برای راهاندازی، برنامهها و خدمات موردنیاز برای مدیریت کافی شاپ به دست آورید.
- یک طرح تجاری قوی ایجاد کنید: برای این که در مسیر راهاندازی کافی شاپ در کانادا به مشکل نخورید باید یک برنامه داشته باشید.
- مکان مناسبی را برای افتتاح کافی شاپ انتخاب کنید: بدون شک راهاندازی کافی شاپ در یک مکان خوب تاثیر زیادی در درآمد شما خواهد داشت.
- تبلیغ کسبوکار را جدی بگیرید: برای موفقیت در بیزینسی که راهاندازی میکنید باید هوشیار باشید و کسب و کار خودتان را تبلیغ کنید.
- کارکنان حرفهای و مجرب استخدام کنید: باید کافی شاپ خود را حول کسب رضایت مشتریان اداره کنید. استخدام کارکنان مجرب مهمترین اقدام برای رسیدن به هدف است.
مزایای راه اندازی کافی شاپ در کانادا
از مزایای راه اندازی کافی شاپ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نرخ شکست برای راه اندازی کافی شاپ فقط 10درصد و شغل سودآوری است.
- این شغل به شما اجازه میدهد تا مهارت و خلاقیت شما برای ساخت چیزی منحصربه فرد استفاده شود.
- این شغل میتواند تماموقت یا پارهوقت باشد. در کل زمان دست شما است.
وظایف و مهارتهای لازم برای راه اندازی کافی شاپ در کانادا
لازم است که در زمینه کاری خود متخصص باشید و مهارتهای لازم برای راهاندازی و مدیریت آن را یاد بگیرید. در این بخش وظایف و مهارتهایی که باید قبل از تاسیس کافی شاپ در کانادا یاد بگیرید به شما معرفی میکنیم.
- مهارت باریستا (تکنیکهای لازم برای آسیاب و دم کردن قهوه، تهیه نوشیدنی و موارد مربوط به آن)
- مهارت حسابداری برای مدیریت بهتر کسبوکار و جلوگیری از ضرر در بیزینس
- مهارت بازاریابی برای جذب مشتری بیشتر و رسیدن به درآمد بیشتر
- مهارت پذیرایی از مشتریان (برای ارائه خدمات بهتر به مشتری و جلب رضایت آنها)
- رعایت اصول بهداشتی و نظافت برای ایمن نگه داشتن مشتریان و ارائه خدمات با کیفیت به آنان