مهارت های نرم برای بازار کار بین المللی
اگر خود را برای ورود به بازار کار بین المللی آماده می کنید و یا آماده تغییری در مسیر حرفه ای خود هستید ما این باور را به شما می دهیم که خود را برای موفقیت آماده می کنید. هنوز مشخص نیست که جهان بعد از کرونا چگونه خواهد بود اما یک چیز قطعی وجود دارد که زندگی هرگز به گونه ای که می شناسد باز نمی گردد.
حالا یک سوال پیش می آید : همچنان که فرصت های شغلی جدید ایجاد می گردد، چه کارهایی وجود دارد که می توانید انجام دهید و مطمئین شوید که برای ورود به بازار کار رقابتی بین المللی بعنوان یک خواستاردهنده قوی کار آماده هستید؟ به گزارش Deloitte Access Economics همه موقعیت های شغلی تا سال 2030 نیازمند مهارت نرم پیشرفته خواهد بود، بنابراین یادگیری نرم ها نقش اساسی را در هر شغلی دارند.
در این مقاله سعی بر این کردیم تا شما را برای ورود به بازار کار بین المللی بعد از کرونا آشنا کنیم.
- رهبری : این باور غلط است که تنها مدیران به مهارت ها پیشرفته نیازدارند برعکس هر شخصی باید ترفندهای مهارت رهبری مناسبی را در خود به اثبات برساند. این مهارت ها تنها به مدیریت دیگران محدود نمی گردد. بلکه یک استراتژی ، و تشویق دیگران و بازخورد از همکاران در نظر گرفته می شود. به این صورت که خود آگاهی و مسئولیت پذیری در برابر دیگران اهمیت بالایی دارد.
- انعطاف پذیری و سازگاری : هر دو خصوصیاتی است که در دوران کرونا با آن آشنایی زیادی پیدا کردیم و جز مهارت هایی است که هر کارفرمایی به دنبال آن است. با توجه به افزایش تعداد کارکنان دورکار این روش نیز حتی بعدها به بعد از کرونا نیز ادامه خواهد داشت. در حالی که با داشتن ذهنی بدون دغدغه، تونایی کار ، وفق پذیری با مهلت زمانی جدید و غیر منتظره، الویت بندی کارها و پذیرفتن مسئولیت های اضافی نیز نیاز دارد.
- تفکر انتقادی : با توجه به آمارهای منتشر شده تنها 37 درصد کارفرمایان مهارت های حل مسئله و تفکر انتقادی را جزو بهترین مهارت های نرم مورد نیاز در متقاضیان در نظر گرفته اند.
- علاقه به تکنولوژی : حتی پیش از کرونا هم نیاز به پیشرفت مهارت های دیجیتالی در بازار کار سراسر جهان به چشم خورده بود. در اصل 82 درصد از موقعیت های شغلی در حال حاضر نیازمند نوعی مهارت دیجیتال هستند. اما کرونا نیاز زیادی به کلیه مهارت دیجیتالی تخصصی برای کمک به همراستایی بیشتر با پلتفرم ها و تکنولوژی های مدرن را سرعت بخشیده است.
- ارتباطات و هوش عاطفی : ارتباطات و هوش عاطفی جز دسته هایی است که رابطه زیادی با هم دارند زیرا با وجود هر شغلی ارتباطات انسانی و درک متقابل وجود دارد. هوش عاطفی یعنی آگاهی از احساسات و رفتارهایی که اهمیت بالایی به ویژه در شرایط حال حاضر جهان دارند. استفاده از مهارت های ارتباطی مناسب نقش به سزایی دارند، چرا که خیلی از ما همچنان در خانه کار می کنیم نیازمند صراحت در ایمیل ها برای محکم سازی اعتماد و حفظ سطوح بالای لازم است.
- خلاقیت و نوآوری : در حالی که سیستم های دیجیتالی در هرشغلی نقش مهمی را در بهر گرفته اند، اما همچنان انسان از نظر توانایی تفکر خلاقانه، منحصربفرد است. خلاقیت تنها به محدوده ای از مشاغل محدود نمی گردد، بلکه در هر بخش از مشاغل لازم است. طی سالیان سال ، کسب و کارهای زیادی به سرعت تکامل یافته اند به این روش که هر کسی مایل به ورود به بازار کار بین المللی بوده است باید طرز فکر منحصر به فردی در خود را بهبود ببخشد.